fbpx

Spisskompetanse og nisjeprodukter

SARPSBORG: Prima Trykk er en konkurransedyktig og kompetent leverandør til varehandelen.

Prima Trykk i Sarpsborg har etablert seg som en konkurransedyktig og kompetent leverandør av trykkeritjenester innenfor varehandelen. De har spesialisert seg på skreddersydde løsninger hvor alt produseres i eget hus.

Brødrene Thomas og Christer Kolshus overtok den snart 40 år gamle familiebedriften for noen år tilbake, og de har med friskt mot satset på videre vekst. De forteller at Prima Trykk hele veien har hatt fokus på utvikling og kompetanse, og de er stolte av å ha bygget opp en nisjebedrift med fokus på fremtiden.

- Vi har opplevd både opp- og nedturer i en presset bransje, men ser også at markedet for emballasje stadig vokser til tross for at papirforbruket totalt sett sakte minskes hvert år, forteller de.

- I Prima Trykk har vi vært flinke til å fornye maskiner og utstyr underveis, og vi ser jo at mye av det vi gjorde bare for noen år siden er forsvunnet. Heldigvis har det dukket opp nye muligheter som vi har grepet tak i og implementert i vår drift, sier daglig leder Christer Kolshus.

- I løpet av årene har vi også bygget opp høy, faglig kompetanse innenfor nisjeprodukter som butikkmateriell og emballasje, men vi trykker også tradisjonelle artikler som bøker, brosjyrer og småtrykksaker, helt ned til visittkort. Vår styrke er at vi har muligheter for spesialtilpassede løsninger som svært få andre i Norge kan levere, og detaljer som spotlakk, foliering, stansing, preging og falsing er en del av vår hverdag, forteller Kolshus.

Kreative muligheter

Brødrene forteller at Prima Trykk de siste årene har hatt en sterk vekst i displayløsninger for butikkeksponering av varer.

- Vår komplette løsning med alle arbeidsprosesser i eget hus, bidrar også til effektivitet for kunden, og det er også hyggelig at mange av våre kunder synes det er gøy å kunne samarbeide med en lokal leverandør midt i Østfold. Vi har opparbeidet faglig kompetanse, erfaring og kreativitet, og kan derigjennom bidra med gode råd som har stor verdi for kunden. Totalt sett fremstår vi som en konkurransedyktig leverandør, sier Kolshus.

Fremtiden

Prima Trykk har som mål å vokse ytterligere innenfor emballasjeindustrien.

- Vi har nisjeproduktene, og vi vil fortsette å utvikle vår kompetanse og følge trendene fremover, avslutter de to brødrene i Prima Trykk Sarpsborg, Thomas og Christer Kolshus.

0
0
0
s2smodern

 

Siste fra Moss