fbpx

God start for Rakkestad Næringsråd

RAKKESTAD: Det var stinn brakke da Rakkestad Næringsråd holdt sitt første medlemsmøte tirsdag kveld.

Mellom 50 og 60 medlemsbedrifter møtte fram da Rakkestad Næringsråd hadde sitt første møte på Rudskogen tirsdag kveld.

Møtet ble holdt i de flunkende nye lokalene til hjørnesteinsbedriften Slåttland på Rudskogen. Næringsrådet ble egentlig stiftet i fjor, men det første styret, sammensatt av de fleste bransjer i Rakkestad kommune, har brukt det første året til å skape et fundament for fremtidens drift. Tirsdag ble også rådets daglige leder Anja Aarsrud Guerrera presentert for medlemmene.

- Noe av det viktigste er at vi har fått til en avtale med Rakkestad kommune som vil bidra med 350.000 kroner i året i fire år. Pengene vil i første rekke gå til å finansiere stillingen som daglig leder, sier styreleder Odd-Arvid Bjørnstad.

Rådmann Alf Thode Skog i Rakkestad kommune er full av optimisme med tanke på de resultater næringsrådet kan oppnå i samarbeid med kommunens eget prosjekt Vekst i Rakkestad, ledet av Carsten Lier.

- Alle gode krefter skal løfte sammen og jeg er glad når jeg hører at næringslivet strekker ut en hånd mot kommunen, sier rådmannen.

Du kan lese mer om Næringsrådets første møte og planene fremover i neste nummer av Næringsliv i Østfold og Follo.

0
0
0
s2smodern

Siste fra Moss

Siste nytt fra NRK Østfold

 • Riksvei 22 i Trøgstad stengt

  23.08.19 10 36

  Riksvei 22 ved Trøgstad kirke er stengt på grunn av opprydding. En person er sendt til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en trafikkulykke. En bil skal ha kjørt inn i en fjellvegg.

 • Hentet med luftambulanse i Trøgstad

  23.08.19 10 17

  En er sendt til Ullevål sykehus med luftambulanse etter trafikkulykken i nærheten av Trøgstad kirke. Tilstanden er fortsatt kritisk. Den andre passasjeren er tatt hånd om av ambulansepersonell. Det var kun én bil involvert i ulykken, som er meldt til[…]

 • Bil i fjellvegg i Trøgstad

  23.08.19 09 30

  To personer er skadet etter at en bil har kjørt inn i en fjellvegg på riksvei 22 i nærheten av Trøgstad kirke. Den ene personen er bevisstløs, men puster melder politiet.