fbpx

Personvernerklæring

Behandling av dine personopplysninger når du bruker våre nettsider.

Denne personvernerklæringen gjelder for nettsteder som tilhører Viken Media AS.


Viken Media er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på følgende nettsider:

  • viken-media.no
  • viken-digital.no
  • naringsliv.no
  • b2b24.no

  1. Personopplysninger som behandles
  2. Eksempler på informasjon som innhentes
  3. Hvordan informasjon innhentes
  4. Eksempel på skjema
  5. Formålet med informasjonen som innhentes
  6. Hvordan lagres informasjonen
  7. Hvordan slettes opplysningene
  8. Utlevering av informasjon til tredjepart
  9. Rettigheter
  10. Kontaktinformasjon

1. Personopplysninger som behandles

Viken Media AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato og personnummer, eller opplysninger om betalingskort, kun informasjon du selv oppgir i skjemaer, i tillegg til registrering av brukertrafikk på nettsidene våre.

2. Eksempler på informasjon som innhentes

  • Firmanavn
  • Kontaktperson
  • Firmaadresse/fakturaadresse
  • Telefonnummer og e-postadresse
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

3. Hvordan informasjon innhentes

Viken Media samler inn identifiserbare opplysninger (som navn og e-postadresser) gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er alltid frivillig å oppgi denne informasjonen, men hvis du velger ikke å fylle ut et skjema, kan det forhindre oss i å gi deg tilgang til den aktuelle tjenesten. Anonyme opplysninger som IP-adresse registreres automatisk av analyseverktøy for å danne statistiske bilder av trafikken på våre nettsider.

4. Eksempel på skjema

Skjemaer som fylles ut med opplysninger som navn og e-postadresse brukes for eksempel ved påmelding til å motta nyhetsbrev på e-post, eller hvis du ønsker å bli kontaktet av en av våre medarbeidere. Når du sender inn slik informasjon til oss, samtykker du til vår behandling av opplysninger om deg.

5. Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
  • For å kunne sende relevant informasjon
  • For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester
  • For å følge opp og kvalitetssikre tjenestene vi leverer på nettsidene våre

Viken Media vil kunne opprette profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes. Profilene baserer seg bare på den informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Viken Media benytter logger fra vår webserver for å generere statistikk over besøk på våre nettsider. Statistikken anonym. Denne informasjonen kan derfor ikke knyttes til deg som enkeltperson.

Behandlingsgrunnlaget for generering av anonym statistikk er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav f, som tillater oss å behandle opplysninger som er nødvendig for å ivareta en berettiget interesse som veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern. Den berettigede interessen er å forbedre og videreutvikle våre nettsider og tjenester.

6. Hvordan lagres informasjonen?

Identifiserbar informasjon innhentet gjennom skjemaer på våre nettsider kan blant annet lagres i vårt CRM-system. Nyhetsbrevet er en ekstern tjeneste som leveres av Mailchimp, og alle mottakere av våre nyhetsbrev er konfidensielt lagret der (kryptert). Du kan lese mer om deres personvernbehandling her.

7. Hvordan slettes opplysningene?

Alle registrerte opplysninger vi har om deg som person slettes på oppfordring ved å kontakte oss. Se kontaktinformasjon nederst på siden.

8. Utlevering av informasjon til tredjepart

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Viken Media kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Viken Media AS.

9. Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Viken Media AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no

10. Kontaktinformasjon

Viken Media AS

Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf: 69 35 40 90