fbpx
Naringsliv.no
 

Anker Renhold har gjort rent i snart 50 år. De har kunder som har vært med dem i over 20 år sammenhengende, og det sier noe om både pålitelighet og kvalitet. Nylig flyttet bedriften fra Oslo sentrum til Skedsmokorset og satser nå sterkere på Romerike.

Eier og daglig leder Arild Bingen er født inn i bedriften som hans far startet så tidlig som 1970. Siden dengang har både bransjen, kjemikaliene og kravene fra myndighetene endret seg dramatisk. Konkurransen er dessuten beinhard, ikke minst fra store utenlandskeide aktører, men likevel fortsetter kundene et samarbeid med Anker Renhold. Årsakene er flere.

Leverer som avtalt

– Vi tror mange fortsatt setter pris på en leverandør som er god på kommunikasjon, har kort responstid og leverer i forhold til avtale og kontrakt. Anker Renhold har alltid vært nøye og gode på dette og får mange positive tilbakemeldinger fra både faste og tilfeldige kunder, sier Marianne Hansen, Ranveig Johansen Jongers og Camilla Kolbjørnsen som jobber med salg og drift i selskapet. De legger til at en stabil ledelse og renholdere med lang fartstid i selskapet også bidrar sterkt til framgangen gjennom snart 50 år.

Sertifisert og godkjent

Bedriften legger stor vekt på faglig kompetanse hos medarbeiderne og har Sintef-sertifiserte ledere innen renholdsfaget. Anker Renhold har derfor alle godkjenninger og sertifikater som er nødvendig i dag, pluss et par til. Det er mye jobb med implementering av slike systemer, men flere kunder krever blant annet miljøsertifisering, og Anker er en miljøbedrift som legger stor vekt på dette.

– Vi bruker også en digital løsning der alle våre ansatte kan logge seg på og registrere jobbene som er gjort. Kundene kan også logge seg på for å kontrollere om jobben er gjort og når den ble utført. De kan også kommunisere med oss gjennom M-solution.

Spiller på lag

– Vi er alltid hyggelige på pris og leverer kvalitet, uansett størrelse på oppdraget. De siste årene har vi modernisert renholdet, og vi holder oss oppdatert på alt fra systemer til kjemikalier og maskiner. Vi samarbeider faktisk med maskinleverandører og spiller på lag for å komme fram til den beste løsningen for enhver oppgave.

Satser privat

Anker Renhold har alltid vært store på renhold for næringslivet, men nå ønsker de også å satse på privat boligrenhold. De utfører alt av rengjøring innvendig og utvendig på alle typer bygg og leier lifter eller annet nødvendig utstyr ved behov.

– Vi vasker ofte vinduer og fasader med rent vann, men benytter en metode der vi renser vannet før vi vasker og får dermed vekk spenninger, kalk og annet. Som miljøbedrift bruker vi bare kjemikalier når det ikke fins en annen løsning.


Anker Renhold AS

Industriveien 14
Skedsmokorset

23 14 16 80