fbpx
Colors: Blue Color

JESSHEIM: Konverteringsspesialist Marianne Moe hos Right Brain har kreative og ofte lange arbeidsdager. Derfor er hun glad for å slippe å tenke på rengjøringen hjemme, som CityMaid tar seg av.  – Dette er det beste frynsegodet arbeidsgiveren min kunne gitt meg, sier hun.

KJELLER: - Målet for GK er å være mer samkjørt. Derfor har vi samlet alle tekniske fag under ett og samme tak, sier avdelingsleder Anders Idsø i GK Elektro Romerike.

LILLESTRØM: Sykkelbyen Lillestrøm tilrettelegges stadig bedre for syklister. Dette sparer både bedriftene, miljøet og samfunnet mye på. Nå vil kommunen ha bedriftene enda mer på banen.

NORDKISA: - Vi er kjempefornøyd med Stian Kolle Christiansen og Koltec, sier vedlikeholdsleder Tom Opsahl hos RingAlm.

SØRUM: Sørum Elektriske AS undertegnet nylig kontrakt om elektriske installasjoner på nye Elvetangen skole, idrettshall og svømmehall i Nittedal.

LILLESTRØM: - Har du en god forretningsidé som du gjerne vil realisere? Da hjelper vi deg gjerne i gang, sier Anne Wood, leder for bedriftsmarked hos LillestrømBanken.

Store prosjekter er avhengig av både gode totalentreprenører og gode underleverandører. Det beste resultatet får du når dyktige fagfolk samles, alle kommuniserer bra og ikke minst trives sammen.

GARDERMOEN: Etter sammenslåingen av Bravida Jessheim og Moelven Elektro for et snaut år side er Bravida Romerike på offensiven med en trimmet stab.

JESSHEIM: CityMaid Hjemmeservice er Norges største på privat renhold, men har også en jevn øking av små og mellomstore bedrifter på kundelisten.

SKEDSMO: Det har vært en god start på året for Brødr. Sunde. Mildere vær skaper forventninger om en mer stabil ordreinngang for isolasjonsprodusenten.

KLØFTA: Yes Heim er et av de større prosjektene for Peab AS på Romerike. – Det passer godt til den strukturen vi har i vår avdeling. Vi ser for oss flere slike prosjekter i fremtiden, sier prosjektleder Lars Bismo.

JESSHEIM: - Vi er gode på mat og catering. Derfor får vi stadig flere kunder i bedriftsmarkedet, sier kjøkkensjef Monica Schjelderup hos OrbitArena. De leverer mat og kaker til alle døgnets tider.

FROGNER: Transportsentralen Lillestrøm har etablert et topp moderne logistikksenter. Herfra pakkes og distribueres kjøle-, fryse- og tørrvarer til hele landet.

LILLESTRØM: Det startet med produksjon av spiralfjærer, strekkmetalltrapper, gjerder, porter og takstiger. I dag er Åkrene Mek. en hjørnesteinsbedrift med 53 ansatte.

SKEDSMOKORSET: Anker Renhold har kunder som har vært med i over 20 år. Nylig flyttet de fra Oslo sentrum til Skedsmokorset, og satser nå sterkere på Romerike.

KJELLER: TheVIT tilbyr regnskapstjenester, eller gjerne en hel økonomi- eller HR-avdeling med kompetanse og kapasitet som normalt er forbeholdt store organisasjoner.

HØNEFOSS: Spenncon er Norges største produsent og leverandør av prefabrikkerte betongelementer. De samarbeider allerede med flere aktører på Romerike og satser nå tungt på denne regionen.

SKEDSMOKORSET: Tradisjonsrike Sæther Elektriske AS flyttet nylig fra Lillestrøm sentrum til Prost Stabels vei. Med på lasset hadde de velfylte ordrebøker for det neste året.

FROGNER: Det er viktig å gjøre en god entré. Det forstår Weland AS på Frogner som har spesialisert seg på området. Ikke minst ved hjelp av den klassiske matten Kåbe Original som har vært på markedet i 70 år.

ÅRNES: Her kan du gjøre funn til priser som ligger på halvparten av for eksempel Fretex. For bedrifter med samfunnsansvar kan et gavekort til ansatte være en fin måte å vise det på.

SKEDSMOKORSET: Tuftet på mer enn 55 års erfaring, spesialtilpasset maskinpark og dyktige ansatte, kan Entreprenørservice AS påta seg selv de mest komplekse oppdrag innen boring, fundamentering og sprøytebetong.

Lokalbefolkningen melder om renere vassdrag og det bekreftes at satsingen på nytt, felles renseanlegg var riktig for både miljøet og de tre kommunenes utvikling.

VANG: Millimeterpresisjon har gjort Maskinstyring til en av Østlandets ledende aktører.

KLØFTA: Det er knapphet på norskprodusert honning i forhold til etterspørselen i markedet.

STRØMMEN: Sommeren 2018 kunne fort lært oss hvor avhengig vi er av en sikker forsyning av rent drikkevann.

ÅRNES: I januar kjøpte Kanmer et fiks ferdig bakeri.. Nå har de åpnet for fullt, og responsen har vært overveldende.

GARDERMOEN: Volvo Truck Center bygger ny, moderne hall tilrettelagt for lastebiler og busser, ansatte og ikke minst sjåfører.

KJELLER: Om det skal legges i rør, renses eller være vakre bekker i nærmiljøet - vann er vi avhengig av.

JESSHEIM: OrbitArena AS er en viktig aktør i arbeidslivets inkluderende dugnad og feirer i år 50-årsjubileum.

Allsidige tjenester innen vann og avløp, kommunalteknikk og industritjenester til det offentlige og private markedet på Romerike.

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere fem Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

LØRENSKOG: Utbyggingen av boligprosjektet Entreen i Lørenskog i regi av JM følger timeplanen.

LILLESTRØM: Driver du en bedrift i Romerike-regionen er LillestrømBanken et svært godt alternativ for deg.

GJERDRUM: JoMek Sveis AS utvider virksomheten og har tatt over en rekke maskiner etter Dreie-Service Mek. Verksted på Skytta.

SKEDSMOKORSET: I sommer flyttet dørleverandøren Norfo inn i nye administrasjons- og lagerlokaler. Stor og stigende etterspørsel fra markedet, lå bak beslutningen om nye lokaler.