fbpx

Akershus Utleie blir til Utleiesenteret

Akershus Utleie skifter navn til Utleiesenteret Gardermoen fra 1. januar 2018. – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Akershus Utleie AS ble en del av Utleiesenteret etter et oppkjøp på slutten av 2016. Samlet har den nye virksomheten, som har avdelinger i Kongsberg, Drammen, Oslo og på Gardermoen, over 80 ansatte og en omsetning på over 350 millioner kroner.

Ved å forene kreftene skal kundene få et mer komplett tilbud både med hensyn til materiell, service og geografisk dekning. Samlet skal de tre bli den største aktøren innen utleie av maskiner og materiell på Østlandet. Blant annet disponerer de totalt 900 lifter og 100 gravemaskiner.

Større muskler

Akershus Utleie AS etablerte seg i løpet av få år som en ledende aktør innenfor utleie av maskiner og utstyr til proffmarkedet på Romerike. Fra en forsiktig start hjemme på gården i 2004, har Alfred Bakken vært med på å bygge en betydelig bedrift med 26 ansatte. Bare det siste året har Akershus Utleie ansatt 8 nye medarbeidere og økt omsetningen med mer enn 15 prosent.

- Vi har hatt positiv effekt av både det nye anlegget og av sammenslåingen til en større enhet. Vi er fortsatt en nær leverandør og samarbeidspartner på Gardermoen, men har samtidig fått musklene til en større aktør. Det har gjort oss i stand til å kunne lande store samarbeidsavtaler med nye kunder, som vi tidligere ikke hadde mulighet til å betjene, sier Alfred Bakken.

Utvidet åpningstid

Bedriften har økt spisskompetansen innenfor de ulike fagområdene etter sammenslåingen. Tidligere måtte færre ansatte opparbeide kunnskaper om et bredere utvalg maskiner og utstyr. Nå er den enkeltes kompetanse mer fininnstilt.

- Vi har i tillegg fått en bredere varespekter som kundene setter pris på. Nå kan de også hente utstyr for eksempel i Kongsberg og levere på Gardermoen. For å bedre tilgjengeligheten har vi også utvidet åpningstidene og har nå folk på plass fra 06.30 til 16.30 på hverdagene. Mange håndverkere som liker å starte tidlig setter pris på dette, sier Bakken.

Fakta
  • Utleiesenteret AS ble startet i 1991, og holder til sentralt i Drammen og i Kongsberg.
  • Høydespesialisten AS ble startet i 1997, og er lett tilgjengelig mellom Ring 3 og Øste Aker vei, Pers Vei 34 i Oslo.
  • Akershus Utleie AS ble startet i 2004, og holder til på Grasmogrenda Industriområde på Gardermoen.

 

0
0
0
s2smodern