0
0
0
s2smodern
Det var trangt om plassen da CERTEGO avdeling på Alnabru inviterte til produksjonsinformasjon og lunsj i lokalene i Strømsveien 266 tirsdag 30. januar. – Svært vellykket, konkluderte CERTEGO Norges regionsjef Fredrik Lundh.

- Vi ønsket med dette å vise fram våre fine lokaler og vårt produktspekter for et utvalg inviterte gjester, sier han.
Arrangøren var naturlig nok spente på hvor mange som dukket opp denne tirsdags formiddagen i en for mange hektisk hverdag.
- Men responsen var overveldende, og tilbakemeldingene kun positive. Dette var både nyttig og hyggelig!

Branding

I mars 2015 byttet Låsgruppen navn til CERTEGO. Navnebyttet skjedde samtidig med svenske Swesafe og danske Låsepartner, alle de tre selskapene er eid av ASSA ABLOY. I tillegg har CERTEGO etablert seg i Finland og blitt en Nordisk aktør. Sammen er de Nordens største leverandør av komplette sikkerhetsløsninger.
- Slike kundetreff er også viktig i branding- og profileringsarbeidet vårt. Det er fortsatt en del som ikke er klar over at vi er en videreføring av Låsgruppen og Låseservice, og at vi har beholdt de kvalitetene de er forbundet med. Samtidig er det viktig å formidle at vi har tatt nye steg i utviklingen, og er i dag en moderne sikkerhetsbedrift med teknologi og sikkerhetsløsninger som er markedsledende.
Styrken med å ha flere avdelinger i Oslo (Storo, Tveita og Alnabru), er at våre kunder skal oppleve rask respons, rett kompetanse og riktige løsninger ved å velge CERTEGO.

Enorm utvikling

Lundh kan fortelle om en bransje i enorm utvikling de siste tiårene, og berømmer de ansatte for kontinuerlig å ha tilegnet seg ny kunnskap. Mange har vært med i en ”mannsalder” og har fulgt kundene tett i årevis.
- I dag handler det om totalsikring og smarte løsninger, for eksempel at man kan administrere alle adgangskort fra én base. På den måten har man til enhver tid den fulle og hele oversikten over hvem som har adgang hvor og når.
- Det er nettopp denne kompetansen og kundeservicen vi selger oss inn på hos våre kunder. Og sikkerhet går aldri av moten, det handler om å sikre seg slik at innbruddet, tyveriet eller hærverket ikke skjer, minner han om.
Les om hvordan CERTEGO kan gjøre deg og bygget sikrere på www.certego.no, og de er alltid klar for en hyggelig fagprat!

Kontaktinfo:
Avdeling: Alnabru
Besøksadresse:
Strømsveien 266
0668 Oslo
Telefon: 09145 CERTEGO, 905 55 300 (avd. Alnabru)
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Åpningstider:
Mandag: 09:00-16:00
Tirsdag til fredag: 08:00-16:00
Døgnservice:
09145