fbpx
Naringsliv.no
 
Bilde: Karrieresenter Østfold har kontorer sentralt i Sarpsborg.

Sentrum

Kompetanse og arbeidsglede er konkurransefortrinn

Videreutdanning, omskolering ved sykmelding eller å se muligheter ved permittering og oppsigelse er viktige konkurransefortrinn. Veiledning om disse temaene kan være svært verdifullt og er noe Karrieresenter Østfold kan bistå med. Gratis!


Img 2144

Østfold/Sarpsborg

Bravida skal vokse gjennom økt samarbeid

Bravida spisser satsingen i Østfold på to hovedavdelinger i henholdsvis Sarpsborg og Fredrikstad. Sammen er de Østfolds største el-installatør og en av de virkelig store vvs-aktørene.

Les hele saken

  Råde

Lokale bedrifter rammes av dataangrep hver eneste dag

Angrep på bedrifters IT-systemer blir stadig vanligere og mer avansert. – Alle er utsatt, og det handler ikke om hvis, men om når de blir angrepet. Det er mange angrep daglig bare i Østfold og Follo, sier daglig leder Rune Johannessen hos IT-leverandøren NiSec.

Ulf Richard Johannesen har ledet Bertel O Steen i Sarpsborg med stor fremgang siden 2015. I år vil de trolig passere 300 millioner kroner i omsetning.

Sørlie Torget

Salg, leie og leasing

Bertel O. Steen satser bredt mot næringslivet

1. september flyttet Peugeot inn hos Bertel O. Steen i Sarpsborg. Overtakelsen av bilmerket er et resultat av en bevisst styrking av regionale forhandlere fra Bertel O. Steen sentralt.

Les hele saken

  Fikk du med deg disse sakene fra Sarpsborg?