fbpx
Naringsliv.no
 
Daglig leder Fredrik Martinsen, prosjektleder Helle Ådalen og HMS/KS-leder Darlen Skår er fornøyde med at to sentrale ISO-sertifikater nå er på plass hos Ove Skår AS.

Alvim

– En viktig milepæl for Ove Skår AS

– Vi hadde de fleste rutiner på plass, men nå har vi gjort nødvendige endringer for å møte kravene i standardene og være rustet for fremtidig vekst. Det sier HMS/KS-leder Darlen Skår, som ledet prosessene da Ove Skår AS fikk på plass to sentrale ISO-sertifiseringer i august.


Img 3991 Large

Ullerøy

Ullerøy-perlen Olseng Marina er god som ny

Olseng Marina, en lokal perle med nærhet til skjærgården. Et naturlig samlingssted for småbåtene i området – en kort stopp for en prat og en is på brygga. Slik har det alltid vært, og heldigvis skal det fortsette.

Les hele saken

Taksthus med 70 års erfaring, alle som byggmester

Et nytt taksthus i Sarpsborg går i bresjen for endringer i bransjen. De er fire tidligere byggmestere som sammen danner et fellesskap og et fagmiljø.

Per Magnus Bråthen, Petter Koren, Kristin Kolstad Hansen er tre av 17 advokater/ advokatfullmektiger i det største advokatfirmaet i Østfold.

Sentrum

Drift og ledelse

Advokatfirmaet Ytterbøl & Co vokser i næringslivsmarkedet

Advokatfirmaet Ytterbøl & Co har hatt en kraftig vekst de siste årene. Firmaet er en velrenommert og solid aktør, og er klart størst i østfoldregionen med kontorer i Sarpsborg, Fredrikstad og Moss.

Les hele saken

  Fikk du med deg disse sakene fra Sarpsborg?