fbpx

Perfect Escape Box gir deg perfekt teambuilding

Legger du inn en time med Perfect Escape Box på bedriftssamlingen, er du garantert begeistring og engasjement blant de ansatte!

Hvem jobber best under tidspress og avslører spionen først?

Mobilt escape room

Boksen er en mobil utgave av de populære escape-rommene, som har tatt de store byene i Europa med storm. Perfect Escape, med base i Ski sentrum, er en av de ledende aktørene i landet med fire rom på Lillehammer, tre i Ski og tre på Oscarsborg Hotel & Resort.

Selskapet har også utviklet en mobil utgave av escape-spillet som gjør det mulig å spille hvor dere enn måtte befinne dere.

Skal løse gåten

- Men prinsippene er de samme. Det handler om å løse en gåte i form av ledetråder, logikk, smartness og samarbeid, forteller gründer og avdelingsleder Dag Eivind Evensen.

Lagene får utdelt hver sin låste koffert, og den første oppgaven handler om å løse en oppgave for å finne koden til låsene. Dermed er man i gang. I kofferten befinner det seg en rekke nye oppgaver som skal løses, både enkeltvis og parallelt for å komme videre.

44 bokser

Under eventene er det en person – en gamemaster - til stede som kan introdusere spillet, samt gi anvisning og ledertråder underveis ved behov.

Som følge av stor populariteten, har de hele 44 bokser tilgjengelige. Det vil si at med fire til seks deltagere per lag, kan over 250 personer spille samtidig.  

- Her kan bedriftsledelsen gjerne håndplukke gruppene for å se hvordan gruppedynamikken fungerer, hvem som tar kommandoen og hvordan de organiserer gruppen. Alle må ta aktiv del i spillet for å kunne lykkes raskest mulig, påpeker han.

Blir garantert en snakkis

De som spiller har en time til rådighet, som gjør at man er avhengig av å jobbe systematisk og godt for å komme i mål. Tiden som telles ned på storskjermen i rommet, soundtracken og lyden fra de konkurrerende lagene vekker absolutt konkurranseinnstinktet i gruppene.

Perfect Escape Box skaper garantert engasjement og vil bli en snakkis blant de ansatte i lang tid etterpå.

Teambuildingen er i boks!

Fast avtale med Color Line

Det mobile escape-spillet har slått veldig godt an. Perfect Escape har inngått fast avtale med Color Line, som en del av konferanse- og gruppereisetilbudet om bord på Color Fantasy og Color Magic. Flere av de største event-byråene i landet tilbyr nå også spillet til sine kunder.

 

 

0
0
0
s2smodern