fbpx

Lys fremtid for Autobuss

Trenger du en minibuss eller buss som taxi eller varebil? Kanskje alkolås eller ferdskriver, eller rett og slett en bil med mange seter og mulighet for handikaptransport? Da er det kort vei til Autobuss på Ørebekk i Fredrikstad.

Autobuss har holdt på siden 2013. Med egen fabrikk i Tyrkia innreder de buss, vare- og kassebiler etter kundens ønske.

– Det er veldig lyse tider nå. Bare denne måneden har jeg solgt 20 busser som skal leveres de neste månedene. For øyeblikket har vi mer enn nok å holde på med i fire måneder fremover, forklarer daglig leder Tom Jagland.

Innredning og spesialutstyr

Selv om hovedvekten ligger på Mercedes Sprinter med 17 seter og oppover, har de også andre merker, som MAN og Volkswagen. De kan også tilby finansieringsløsninger. Store deler av kundemassen retter seg mot taxinæring og skole.

– Vi jobber mye med buss og varebiler, og selger spesielt mye av ferdskrivere (kalibrering) og alkolåser. Også handikap-ramper, multimediasystem som karaoke, stereo ryggekamera, lys, sikkerhetsløsninger, serviceinnredninger, seter, dekk, styling og foliering, for å nevne noe.


Artikkelen fortetter nedenfor

Trenger din bedrift å synes bedre?

  • Har dere en ny kunde, ny kontrakt, ny ansatt, ny logo, ny nettside, nytt telefonnummer, ny adresse?
  • Har dere nådd budsjettmålet før tiden? Ledig kapasitet? Behov for medarbeidere?
  • Har dere tilbud, produkter og tjenester  som ikke er godt nok kjent?

Klikk her og legg igjen kontaktinfo, så tar vi kontakt med deg!

Klargjort og godkjent for Norge

Når bilene kommer fra Tyrkia blir De klargjort forskriftsmessig for det norske markedet, med godkjent utstyr for rullestol, riktig merking og tilslutt godkjenning hos Biltilsynet.

– Vi har alle sertifiseringer vi trenger, og godkjent fra både politi og Vegvesen som påbyggeverksted, for salg av biler, alkolås- og ferdskrivermontering. De har som mål å omsette for 65 millioner i 2019, og er veldig godt i gang med det allerede.


Artikkelen fortsetter under annonsen!


 


Autobus AS

Pancoveien 30
1620 Gressvik

414 81 748

tom [AT] autobuss [DOT] no

www.autobuss.no


Klikk en emneknagg for å lese mer:

0
0
0
s2smodern

Østfold og Follo nr. 4 juni 2019