fbpx

Obs! Vær oppmerksom på at dette innholdet er mer enn to år gammelt.

På Treskjæråsen får du hus og hytte i ett

Vil du bo landlig, men sentralt er en av de nye leilighetene på Treskjæråsen på Kråkerøy i Fredrikstad kommune noe for deg.Boligene ligger så nært sjø og svaberg at du får hus og hytte på ett og samme sted.

Det er Kniplefjellet Eiendom AS som står bak prosjektet, og første byggetrinn var ferdig i 2015. Innflytterne stortrives i naturskjønne omgivelser med byens pulserende liv bare en kort sykkeltur unna. Stillheten og roen er total, bare avbrutt av litt måkeskrik og de litt søvndyssende lydene fra en snekke på vei mot Hvaler.

Sol og rekreasjon

På solrike terrasser kan man nyte livet, slå av en prat med en nabo, eller bare kose seg med en kopp kaffe. Treskjæråsen kan gi deg den rekreasjonen du trenger etter en lang arbeidsdag, eller kanskje det sosiale samværet med naboene du savner i eneboligen? Uansett interesser eller behov kan du finne en passende leilighet her.

Gunstige kostnader

- Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra de som flyttet inn i de første leilighetene. De har tilgang til en stor felles takterrasse, et godt utstyrt trimrom og en romslig fellesstue. Den kan man enten leie til private sammenkomster, eller hvorfor ikke ta en kveld med gutta og se fotball på tv’n, sier daglig leder Trond Amundsen i Kniplefjellet Eiendom AS. Han legger til at bokostnadene i Treskjæråsen er svært gunstige.

Effektiv oppvarming

- En stor del av kostnadene ved å bo knyttes ofte til oppvarming. I Treskjæråsen benytter vi jordvarme, som er miljøvennlig og via vannbåren oppvarming gir et sunnere inneklima. Mange som velger å flytte fra enebolig til leilighet opplever at de sparer 50 000 kroner i året i bokostnader.

Sentrumsnært

Treskjæråsen ligger helt ytterst på Langøya og er overraskende sentralt i forhold til Fredrikstad. I den raskt voksende byen har man tilgang til alle servicetilbud, en lang rekke moderne forretninger og et uteliv som er ledende i Østfold. Når man kommer hjem til Treskjæråsen er det få minutter å gå til nærmeste svaberg.

Utleiehybler

- Det er en unik kombinasjon av feriested og sentrumsnært. Kommunikasjonene er gode, og det er til og med etablert to utleiehybler man kan leie om man får uventet besøk av venner eller barnebarn. De 12 første leilighetene i byggetrinn 2 sto ferdige i juni, ytterligere 10 i oktober og de 8 siste i november i år forteller prosjektselger Frode Westlie.

Erfaren utvikler

Kniplefjellet Eiendom AS har drevet som eiendomsutvikler siden 1995, og det er kjente entreprenører som Hersleth AS og Byggmester Hans Petter Hovelsen AS som står bak.

- Selskapet startet i sin tid med bygging av eneboliger, men har siden utviklet seg til å stå bak større prosjekter som for eksempel Himmelfjell på Gressvik og Treskjæråsen, sier daglig leder Trond Amundsen. Han har 9 års fartstid i selskapet etter å ha vært ansatte i Veidekke AS og det som tidligere het Fredrikstad og Omegn Boligbyggelag.

Kniplefjellet Eiendom er også i gang med leilighetsprosjekter på Hafslundsøy i Sarpsborg og like utenfor Fredrikstad sentrum. Selskapet har i tillegg nylig kjøpt et attraktivt boligområde på Slevik utenfor Fredrikstad.

0
0
0
s2smodern