fbpx

Kvalitetskjøkken fra Sigdal

Ønsker du gjennomtenkte innredningsløsninger i høy kvalitet? Da bør ta turen innom Studio Sigdal i Fredrikstad. Nå har de levert kjøkken og bad til 30 leiligheter på Treskjæråsen.

Les også: Startet tredje og siste byggetrinn på Treskjæråsen

Studio Sigdal Fredrikstad er en betydelig leverandør på kjøkken, bad og garderober til prosjekt/ nybyggmarkedet i Østfold. Studio Sigdal har egen prosjektavdeling med høy kompetanse og lang erfaring fra både små og store boligprosjekter. Leveransene til leilighetene på Treskjæråsen inneholdt en rekke tilvalg fra boligkjøperne.

- Kjøkken er et møbel og et arbeidsrom. Løsningene som inngår som standard når man kjøper leilighet er nærmest å betrakte som et forslag. Noen nøyer seg med standardløsningen og endrer kanskje detaljer som farge, benkeplate og håndtak, mens andre gjør store endringer og tilvalg. Vi har god kompetanse på å finne gode løsninger for alle, uansett, sier daglig leder i Studio Sigdal Trond Simensen.

Leverer alt

Studio Sigdal i Fredrikstad sin butikk er på nærmere 900 kvadratmeter, og er fylt med det nyeste innen kjøkken, bad, garderober og hvitevarer. En innbydende og trendy møteplass for kjøkkeninteresserte. Profesjonelt betjent av erfarne og serviceinnstilte medarbeidere som bistår deg gjennom hele tilvalgsprosessen. De har også egen interiørarkitekt som kan hjelpe deg med å finne funksjonelle og spennende løsninger.

- Studio Sigdal leverer også alt fra endring av røropplegg, el-opplegg til montering av selve kjøkkenet. Det handler om skreddersøm, sier proffselger Irene Andreassen.

0
0
0
s2smodern