fbpx

Bark og store maskiner

Dekkbark er flott og gir et ryddig og lettstelt hage, enten du er privatperson eller en større bedrift. I Råde finner du eksperter på området, kombinert med salg av hengere og annet utstyr til landbruk, anlegg og skogdrift.

Ørmen Dekkbark finner du i Råde, offisielt etablert i 2001. Den lille bedriften har tre ansatte; Daglig leder Roar Engebretsen, Fredrik Jensen og Geir Nilsen.

- Vi begynte med bark og traktortilhengere, så utviklet det seg derfra. Bark og utstyr er fremdeles hovedgeskjeften, forteller Engebretsen mens han flytter på en stor haug bark og fortsetter:

- Vi leverer ubehandlet dekkbark av gran, furu, prydbark og soldet jord (matjord) i større volum til alt fra kommuner, entreprenører, bønder og andre privatpersoner i Østfold, Oslo og Akershus. I tillegg kan man selv komme og hente.

Fordeler med dekkbark

Når vi er og hilser på, venter de utålmodig på at våren skal komme ordentlig i gang, og kan ikke fremheve nok fordelene ved å bruke dekkbark:

- Dekkbark er et uunnværlig produkt i godt hagestell som bevarer fuktigheten i jorda, forbedrer jordkvaliteten og framhever plantene. Prosessen med å legge ut bark krever litt innsats, men når den først er på plass sparer du mye tid på luking. Dette er spesielt gunstig i skråninger og andre steder som ikke er så lett tilgjengelige for hyppig vedlikehold, og bidrar også til å holde på jorda i skråningen.

Importør og transportør

Bedriften har gjennom årene utviklet seg til å bli en solid importør og leverandør av redskapsfester, hengere, containere og annet utstyr som de selger videre til anlegg, landbruk, og skogsdrift, i tillegg til å produsere opplagshengere for båt på bestilling og være transportør for BAS Maskinutleie.

Ørmen Dekkbark har lørdagsåpent og holder til lett tilgjengelig helt inntil E6.

0
0
0
s2smodern