fbpx

Skal rive seg opp i Østfold

Med regionskontor og egen avdeling på Kampenes i Sarpsborg, har Øst-Riv ambisjoner om vesentlig vekst i Østfold. Satsingen ledes av Lars Ivar Bredesen.

Øst-Riv er et entreprenørfirma med base på Slemmestad. Selskapet har rundt 70 ansatte og er en ledende aktør innen riving, miljøsanering, betongboring/-saging og miljøkartlegging.

Også her i fylket er Øst-Riv et godt innarbeidet navn, og kan vise til mange store oppdrag for entreprenører og eiendomsbesitterne. Nå ønsker de imidlertid en ytterligere tilstedeværelse og satsing.

- Gjennom Østfold-avdelingen ønsker vi å komme enda tettere på markedet og kundene, og med det ta nye markedsandeler, sier Bredesen.

Felles ressurser

Avdelingen er i ferd med å bygge opp egen, moderne maskinpark skreddersydd utvendig og innvendig rivingsoppdrag, og avdelingslederen ser for seg en vesentlig utvidelse av både maskiner og ansatte i tiden framover.

- Vi har kommet svært godt i gang, og har hendene fulle allerede etter kort tid. Nå har vi tre årsverk knyttet til avdelingen i tillegg til innleid arbeidskraft, og kommer til å ansette flere parallelt med at ordretilgangen stiger ytterligere.

- Samtidig kan vi hente både utstyr, personell og kompetanse fra hovedkontoret ved behov. En styrke som utgjør en trygghet både for oss og kunden, sier han.

Miljøsanering

Ved å bruke Øst-Riv, er du sikret en rive- og saneringsprosess i tråd med lovverket, og bedriften tar seg av hele forløpet, fra søknader til avfallsortering, sanering og rapporteringer.

Før rivingen av en bygning eller konstruksjon starter, utarbeides en miljøsaneringsrapport og avfallsplan for objektet som skal rives.

- Vi er har også sentral godkjenning og Arbeidstilsynets tillatelse til å arbeide med riving og fjerning av asbest, og har egne ansatte som har spesialkompetanse på området.

Bredesen minner om at det kan bli en kostbar erfaring for bedrifter som tar ”snarveier” for å kvitte seg med miljøavfall.

- Slik sett er det en rimelig og trygg investering å bruke oss. Har du et lite eller stort rivings- og saneringsoppdrag, er det bare å ta kontakt for en uforpliktende prat, sier han.

0
0
0
s2smodern