fbpx

Servicebedrift med kompetanse og erfaring

De har holdt på siden 1971 og kan sitt fag, enten det er riving, lossing, grunnarbeid eller graving. Nå jobber de hardt med å ferdigstille det som skal bli Fredrikstads store industrieventyr.

Roar Steen Edvardsen Entreprenør ble etablert i 1971, med base på Øra i Fredrikstad. Bedriften har sitt utspring fra Øra-industrien, som hadde behovet for å sette bort ulike oppdrag knyttet til driften og bygningsmassen. I dag har de oppdrag på en rekke felt og rundt 20 ansatte.

Fisketanker

Fremdeles jobber de med industrien på Øra og er i full gang på området der Fredrikstad Seafoods etablerer seg med store fisketanker, som er spådd å bli byens store industrieventyr.

- Ja, dette er et stort prosjekt, og et spesielt oppdrag med veldig mye rør som skal legges. Vi lærer mye underveis, og tar med oss mye kunnskap videre, forteller anleggsleder Bjørn Weberg.

Jobber lokalt

Entreprenørfimaet prøver å holde seg på denne siden av Oslo, og gjerne lokalt, da transport av både utstyr og personer koster tid og penger. Oppdragene dekker stort sett Fredrikstad, Sarpsborg, Ås og Ski, og de er en travelt opptatt gjeng.

- Nå tar prosjektet med Fredrikstad Seafoods mye tid, og vi har fremdeles faste oppdrag for Denofa med 5-6 dager lossing av soyabønner fra båt en gang i måneden.

Servicebedrift

Ellers består oppdragene av mye grunnarbeid, VA-anlegg og riving, i tillegg til utleie av utstyr og lossing av stenbåter.

- Vi er en servicebedrift som egentlig gjør det meste. Vi er også inne på eiersiden flere steder, som I Fredrikstad Innovasjonspark, der vi eier 27%, og gamle Jotun, som vi kjøpte og nå driver med utleie og dermed også vaktmestertjenester. Vi scorer høyt på service ute hos kundene, stiller raskt opp og ser fort løsninger, fortsetter Thomas Edvardsen, daglig leder og styreformann.

Bedriften har og en rammeavtale med FREVAR og FREVAR Vannverket som innebærer innleie av mannskap og maskiner.

Nylig har de gjort store investeringer i både folk og maskiner, og har lang erfaring og høy kompetanse innen sitt felt.

0
0
0
s2smodern