fbpx

Kløppere på grøntarealer

Næringslivet har for alvor fått opp øynene for tjenestene fra anleggsgartnergruppa hos Fasvo. I dag håndterer de ni medarbeiderne store og langvarige kontrakter med både privat næringsliv og offentlige virksomheter. De har blitt noen kløppere på skjøtsel av grøntarealer.

Sommeren kom fort i år, og anleggsgartnergruppa fikk merke det til gagns. Sesongen starter alltid brått, men i år eksploderte alt på én gang.

- Vi har sjelden hatt så mye å gjøre på denne tiden, sier arbeidsleder og anleggsgartner Dag Løken. Han legger til at han likevel regner på nye jobbe og levere anbud nesten daglig. Behovet for tjenestene er stor, ikke minst i næringslivet. Gress som gror, hekker som strekker seg og vekster som tørster trenger fagmessig innsats, noe Fasvo tilbyr.

Vinner kontrakter

- Vi leverer god kvalitet i alle ledd og får bra tilslag på våre anbud. Vi har for eksempel hatt skjøtsel av forminner i Fredrikstad kommune i tre år. Kontrakten gikk nylig ut, men vi vant anbudsrunden på ny. Det hadde ikke skjedd uten av oppdragsgiver er fornøyd, sier Løken. Han leder en avdeling i vekst. Behovet for tjenestene øker.

Mange borettslag

Fasvo har en rekke bedrifter på kundelisten allerede, men tar gjerne inn flere. De har fortsatt kapasitet, og ikke minst dedikerte medarbeidere som liker å gjøre jobben ferdig på en skikkelig måte.

- Vi leverer også til privatkunder, men leverer hovedsakelig til bedriftsmarkedet.

Stensetting og graving

Anleggsgartnergruppa er delt i to undergrupper, med en grøntgruppe og en grågruppe, der grågruppen jobber med litt tyngre oppgaver som stensetting, graving og utbedring av gårdsplasser.

- Vi har ønske om å ekspandere innenfor de to områdene i fremtiden.

0
0
0
s2smodern