fbpx

Skaper varige verdier

Gjennom 30 år har Lasse Holst AS vært en foretrukket samarbeidspartner for entreprenører og utbyggere. I dag har selskapet mer enn 40 ansatte og tilbyr alt fra små serviceoppdrag til totalrehabiliteringer av fasader og tak.

Lasse Holst AS er i dag en av få aktører i regionen som har kompetanse i eget hus til å kunne gjennomføre alle oppdrag knyttet til totalrehabilitering av bygningsfasader – inklusive piperehabiliteringer og tak - og blikkarbeider sammen med gode samarbeidspartnere. Det har gjort dem til en etterspurt aktør i markedet, som favner Østfold, Follo og til dels Oslo.

– Det er stort etterslep av fasaderehabiliteringer på gamle, ærverdige bygg i regionen. Desto lenger man venter med å restaurere og vedlikeholde, jo større blir forfallet og skadeomfanget - som igjen forringer verdien, minner daglig leder Stian Sollie om.

– Legger man derimot penger i en rehabilitering av bygget, stiger ofte verdien mer enn kostnaden. Det er en svært god investering!, legger han til.

30 år i bransjen

I tillegg til komplette fasaderehabiliteringer, påtar de seg utvendige og innvendige enkeltoppdrag innen mur-, male- flis-, naturstein- og betongarbeider. Pågangen er stor, og bare innen flislegging av bad i forbindelse med nybygg og restaureringer, har de inngåtte avtaler på rundt 500 baderom!

– Vi har alltid samarbeidet tett med bransjens ledende leverandører og utbyggere, og sammen sikrer vi at prosjektene blir gjennomført med kvalitet i alle ledd til avtalt tid og pris. Vår fokus på kvalitet og samarbeid, og ikke minst evnen til å snu oss raskt rundt, har gitt oss en tillit og et renommé i markedet vi nyter godt av, sier selskapets gründer og avdelingsleder for mur og flis, Lasse Holst.

Utvidet spekteret

Holst har gradvis bygd opp selskapet til en solid og respektert aktør innen mur- og betongarbeider siden etableringen i 1989. I 2016 kjøpte Sollie Prosjekt AS 70 prosent av aksjene i Lasse Holst AS, og Stian Sollie kom inn som daglig leder.

Stian, som er utdannet malermester, hadde mer enn 20 års erfaring og spisskompetanse innen innvendig og utvendig rehabilitering med hovedfokus på fasader, samt et bredt kontaktnett i hovedstaden. Det har gitt selskapet både et økt spekter av tjenester og utvidet nedslagsfelt, og er i dag en fulldekkende bygningsentreprenør.

I tillegg til egne ansatte, leier de inn ressurser ved behov, og har gjennomsnittlig mellom 50 og 60 par hender i sving til enhver tid.

Direkte forespørsler

Om lag halvparten omsetningen er oppdrag for faste, gode samarbeidspartnere.

- Ved at vi kommer tidlig inn i et prosjekt, kan vi foreslå de mest gunstige løsningene for våre oppdragsgivere. For oss handler det ikke om å trekke mest mulig ut av våre samarbeidspartnere, men å kunne utgjøre en merverdi for dem ved å være gode rådgivere. Fornøyde kunder er både gode ambassadører og kommer tilbake neste gang de har behov for tjenester som vi kan tilby, påpeker Lasse.

- Samtidig er vi svært opptatt av å jobbe hardt hver eneste dag for å kunne beholde den gode markedsposisjonen vår, vel vitende om at man i dette faget ikke kan leve på gamle meritter. Her handler alt om å levere det vi lover i hvert eneste oppdrag, uansett om det er lite eller stort! legger daglig leder Stian Sollie til.

Lasse Holst AS kan se tilbake på rundt 300 ulike prosjekter i 2018, og har mange av regionens prestisjebygg på referanselisten.

Mange prestisjebygg:

  • Storgaten 5, Fredrikstad
  • Valhalla, Fredrikstad
  • Lerke Bod, Moss
  • Moss Mølle
  • Halden rådhus
  • Torggaten 13, Halden
  • Hafslund Hovedgård, Sarpsborg
  • Torggata, Drøbak

 


Lasse Holst AS

Gressvikfloa 11
1621 Gressvik

69 36 03 00

post [AT] lasseholst [DOT] no


0
0
0
s2smodern