fbpx

Lokal totalleverandør av formverktøy

Nærhet betyr mye når nye ting skal formes. Det gir mindre rom for feil og gjør kommunikasjon langt enklere underveis i prosessen. Trenger du å utforme støpeform til ditt nye produkt er veien kort til Ørebekk i Fredrikstad.

Stabil verktøyindustri har siden starten i 1947 vært en kvalitetsleverandør av verktøy til mange ulike bransjer både nasjonalt og internasjonalt. De har tatt i bruk ny teknologi og nye innovative løsninger for plast-, gummi- og metallindustrien, og lager alt fra støpeformer for små og store prosjekter til kalibreringsrør for Det Norske Veritas.

Nordens største erosjonsmaskin

Det lukter godt, gammeldags verksted hos Stabil verktøyindustri på Ørebekk. Her finner du mange års kompetanse blandet med moderne utstyr som kan håndtere det meste.

- Vi gjør former for formblåsing, sprøytestøp og vakuumforming, med former for både gummi og aluminium med forskjellige typer fresemaskiner. Her har vi Nordens største erosjonsmaskin, der vi blant annet lager former for plogblad til vår største kunde, Jæren-bedriften Kverneland som er verdens 3. største innen sitt felt. Men også dashbord til Volvo, akebrett og truger, forklarer daglig leder Bård Gjertsen, som nylig tok over som ny eier etter at forrige eier gikk av med pensjon.


Artikkelen fortsetter nedenfor

Trenger din bedrift å synes bedre?

  • Har dere en ny kunde, ny kontrakt, ny ansatt, ny logo, ny nettside, nytt telefonnummer, ny adresse?
  • Har dere nådd budsjettmålet før tiden? Ledig kapasitet? Behov for medarbeidere?
  • Har dere tilbud, produkter og tjenester  som ikke er godt nok kjent?

Klikk her og legg igjen kontaktinfo, så tar vi kontakt med deg!

Lokalt gir mindre rom for feil

Verkstedet kan lage støpeformer i alle størrelser og fasonger, og hjelper gjerne gründere med å lage huset til forskjellige gadgets med kort leveringstid.

- Nå tester vi blant annet ut en prototype av truger. Fordelen er stor ved å ha et lokalt verksted der kunden kan komme innom underveis, teste, se resultater og følge med på produksjonen. Det gir tettere kommunikasjon, mindre rom for feil og korte leveringstider.

Trenger flere ansatte

Bedriften har fire ansatte med mer enn 30 års erfaring hver, i tillegg til  et meget godt kontaktnett med partnere og underleverandører som utvikler og leverer produksjonsklare verktøy på kortest mulig tid. Bedriften går bra, med fullt opp av jobb og ordrereserver for tre måneder fremover. Nå ønsker de å utvide:

- Vi ønsker å få inn et par stykker i løpet av året, for å imøtegå arbeidsmengden og et marked med bra fart. Det vi da leter etter er verktøymakere og personer med erfaring innen CNC-maskinering. Har du det, er det bare å ta kontakt, avslutter Gjertsen.


Stabil Verktøyindustri

Pancoveien 7
624 Gressvik

69 70 91 00 / 917 35 250

www.stabilverktoy.no


0
0
0
s2smodern

Østfold og Follo nr. 3 april 2019