fbpx

i-Pack Digital trykker til!

– Ved å bruke oss som ditt trykkeri, er du sikret både høy kvalitet og rask responstid – og kreativiteten får du på kjøpet!

Det sier Jan Tore Hall og Jonas Klefbeck hos i-Pack Digital, som har innledet en sjarmoffensiv mot markedet i Østfold og Follo for å gjøre seg bedre kjent.

bildekorDe siste årene er det blitt investert i moderne teknologi og høy faglig kompetanse i lokalene i Sarpsborg, og selskapet har vokst til et komplett kvalitetstrykkeri for både små og store oppdrag.

Med i-Pack digital som din faste samarbeidspartner, er du sikret raske leveringer av forbruks- og salgsmateriell i tillegg til at de er en sparringspartner dersom bedriften ønsker spesielle løsninger og maksimal profilering.

På den måten bidrar de til høy effektivitet og økt synlighet for deg, som er et svært godt utgangspunkt for bedre lønnsomhet!

Trykker alt!

– Mange er nok ikke klar over de unike mulighetene vi har til å påta oss grafiske oppdrag og trykktjenester. Vi dekker alt fra de enkleste produktene som visittkort, brevark, kalendere, bøker og brosjyrer med alle typer ferdiggjøringer, til det helt spesielle særpreget i utsmykningsøyemed, sier de.

I storformatavdeling produserer i-Pack Digital blant annet plakater, bilder, bildekor, tapeter, skilt, gulvfolie og store veggbannere, og kan trykke på papir, plast, metall, glass og tre – og de fleste andre flater!

– Ønsker du å trykke et motiv på et trepanel eller en stålplate som et dekorelement og blikkfang, fikser vi det! Vi elsker utfordringer, og med det kunne skape et helt spesielt sluttresultatet sammen med kunden. De fleste blir overrasket over hvilke muligheter som finnes, sier Jan Tore.

– Men uansett oppdragets art eller omfang, ligger det alltid et genuint ønske bak om å levere tjenester og produkter av høyeste kvalitet. Hos oss er det viktigste at både du som kunde og vi som produsent skal sitte igjen med en god følelse etter leveransen, legger Jonas til.

Fire under samme tak

i-Pack Digital er en del av i-Pack-selskapene, som i tillegg består av i-Pack Emballasje-display, i-Pack Design og i-Pack Plast. Med fire produksjonsavdelinger under samme tak utvikler og produserer de det aller meste av det du måtte ha behov for av forbruksmateriell og profileringsprodukter – fra idé til utvikling og ferdigstillelse.

Samlet gjør dette i–Pack svært konkurransedyktige både når det gjelder pris og responstid.

  • Digitaltrykk
  • Offsettrykk
  • Skilting
  • Utsmykking
  • Storformat

I-Pack digital

Klokkegårdveien 17
1711 Sarpsborg

469 73 067

www.ipack.no


 

0
0
0
s2smodern