fbpx

Sparta valgte kvalitetskaffe fra Friele

- Både spillere og publikum er kjempefornøyde med både kaffemaskiner og ikke minst kaffen fra Friele. Det sier salgssjef Mats Weberg i et av landets beste ishockeylag, Sparta Warriors fra Sarpsborg.

En av lagets største stjerner Henrik Malmström nikker samtykkende. Alle er fornøyde med valget av kaffeleverandør.

- For oss er en slik avtale viktig, sier salgskonsulent Katrine Nylund hos Frieles avdeling i Østfold.

Hun inngikk samarbeidsavtalen med Sparta i fjor.

- Det er positivt å være synlig i lokalmiljøet, og Spartas supportere og øvrige samarbeidspartnere er svært lojale. De bruker gjerne våre produkter og tjenester så lenge Sparta gjør det.

Profesjonelle maskiner

- Både publikum og spillere drikker bøttevis med kaffe hver eneste kamp. Tidligere kokte vi kaffen, men nå har vi profesjonelle maskiner som får den service og vedlikehold de trenger til faste tider. Skjer det noe ekstra, stiller servicemedarbeiderne opp med en gang, sier Weberg.

- God kjemi er viktig i en slik samarbeidsavtale, men det var ikke vanskelig med Sparta. Vi snakker samme språk, sier Nylund.

Samarbeid om distribusjon

Kaffehuset Friele AS er i dag en del av det internasjonale konsernet Jacobs Douwe Egberts (JDE) og har aner helt tilbake til 1799. JDE er store i Østfold og kan skilte med en andel på hele 40 prosent innenfor det profesjonelle markedet. Likevel opplever de fortsatt vekst.

- Vi er 3-4 ansatte som betjener markedet, men har innledet samarbeid med MA Kontor & Papir om salg og levering av kaffe og andre drikker. Våre produkter kan bestilles direkte fra dette firmaet.

Unik hotellavtale

JDE landet for ikke lenge siden en avtale med det mye omskrevne Støtvig Hotell på Larkollen. Her har de levert 8 maskiner som er plassert ulike steder i hotellet.

- Vi har egentlig vært med hotellet helt siden ombyggingen startet, sier kundekonsulent Stian Eide. Han kaller avtalen unik.

- Etter den forsiktige startet under byggingen har det utviklet seg til et større prosjekt. Vi er nå totalleverandør av varme drikker til Støtvig og får en rekke gode tilbakemeldinger, sier Eide.

0
0
0
s2smodern