fbpx

Stadig flere boligutbyggere i Follo frister kjøpere med baderomsløsninger fra Flisekompaniet Ski. – Det handler om et bredt utvalg, inngående fagkompetanse, den beste servicen og konkurransedyktige priser, sier proffansvarlig Espen Varnås.

Flisekompaniet er Norges ledende leverandør av fliser og naturstein, og samarbeider med håndplukkede produsenter av baderomsprodukter. Et konsept som har gjort butikken i Ski til en naturlig samarbeidspartner for boligutbyggere i regionen.

Det setter også proffkundenes kunder pris på, både ved at de får høy kvalitet på de valgte standardbadene, samt et stort spekter av tilvalgsmuligheter.

- Vi lever av høy kvalitet både på produktene og tjenestene og tar aldri snarveier overfor våre kunder. Men samtidig er det mange som blir positivt overrasket over prisnivået. I sum har det gitt oss et svært godt renommé og en stor tillit, sier han.

La deg inspirere!

Også privatmarkedet har stort fokus hos Flisekompaniet Ski. I den 250 kvadratmeter store butikken, er det bare å la seg inspirere av delikate utstillinger. Her kan du i fred og ro finne drømmebadet, det være seg om du ønsker en enkel dusjløsning eller et designbadekar.

- Vi har lagt stor vekt på å skape en behagelig atmosfære, og stresser aldri fram et salg.

I butikken kan du avtale tid for å få tegnet ditt nye bad i foto-realistisk 3D, men Varnås påpeker også at det er en god start å begynne veien mot den ideelle løsningen via det enkle tegneprogrammet på hjemmesiden.

- Det kan være smart, i og med at det er så enormt mye å velge i, sier Espen Varnås.