fbpx

Obs! Vær oppmerksom på at dette innholdet er mer enn to år gammelt.

Driver du en bedrift i Romerike-regionen er LillestrømBanken et svært godt alternativ for deg.

– For en liten eller mellomstor bedrift er det lurt å samarbeide med en lokal bank som LillestrømBanken. Sammen finner vi ut hvilke behov din bedrift har, og hvordan du kan drive på en smart måte, sier Anne Wood, leder av LillestrømBankens bedriftsmarked.

LillestrømBanken er en lokal sparebank, som ønsker å vokse og har planer for vekst.

– Vi har kapital til å vokse, og god kapitaldekning. For små og mellomstore bedrifter er vi en solid samtalepartner, som også gir god rådgivning til ansatte i bedriftene. LillestrømBanken er en del av Eika-alliansen, og samarbeider med andre Eika-banker i nærheten om større kunder.

Som plommen i egget

Siden oppstarten i 1887 har LillestrømBanken vokst seg til en solid, lokal sparebank. Per i dag har banken 19.000 kunder, hvorav 2.400 er bedriftskunder.

– Våre bedriftskunder utgjør per i dag 17 prosent av forvaltningskapitalen. Vi har ambisjoner om å øke denne andelen til 25 prosent, sier Wood.

På Romerike er det kraftig vekst innen næringsetablering og boligbygging, og LillestrømBanken opplever stor pågang. Bedriftsmarkedsavdelingen utvides med én rådgiver til åtte personer.

– LillestrømBanken ligger «som plommen i egget» midt i et vekstområde. Det er 10 minutter til Oslo og 10 minutter til «resten av verden», sier Wood med henvisning til Gardermoen.

Lillestrøm-området har viktige samferdselsårer som fly, E6 og jernbane i sin nærhet, og alt tyder på at regionen kommer til å vokse kraftig fremover. Per i dag er det 110.000 personer bosatt i LillestrømBankens nedslagsfelt. I 2030 vil antallet innbyggere ha økt med 18 prosent.

– Vi kjenner det lokale bedriftsmarkedet godt, og vet hvordan vi skal hjelpe deg som er nyetablert eller nyinnflyttet bedrift, sier Wood.

Komplett pakke for bedrifter

– Som kunde hos oss får du og din bedrift helhetlig økonomisk rådgivning. Våre dyktige rådgivere ønsker å være din sparringspartner og finne gode løsninger til dine behov, sier Anne Wood, og legger til: – Noen spørsmål er for store for nettet. LillestrømBanken er tilstede med en rådgiver som kjenner din bedrift og det lokale næringslivet.

Finansiering, forsikringer, pensjonssparing og betaling kan LillestrømBanken hjelpe deg med. Banken tilbyr Vipps-appen, som to millioner nordmenn har lastet ned. Vipps gjør det enkelt for kundene dine å betale, du trenger ingen bankterminal eller kontanter og pengene får du rett inn på konto.


Stiller opp for lokalsamfunnet

I 2017 feirer LillestrømBanken sitt 130-årsjubileum.

– Vi er stolte av å ha en lang historie, og satser på å synliggjøre oss i Lillestrøm, Lørenskog og Rælingen, men jobber også opp mot resten av Romerike og Oslo. LillestrømBanken åpnet to nye rådgivningskontorer på Lørenskog og Skedsmokorset i 2016, forteller markedsansvarlig Jørgen Sigernes (bildet).

Banken er en viktig bidragsyter innen lokal kultur og idrett.

– Vår bank er godt synlig i støtte- og sponsormarkedet lokalt. Vi satser hovedsakelig på breddeidrett, og i 2016 delte banken ut drakter med 14.000 LillestrømBanken-logoer på. Vi får mange hyggelige tilbakemeldinger på vår støtte- og sponsoraktivitet, forteller han.

De senere årene har LillestrømBanken gitt gaver til lag og foreninger på tre millioner kroner årlig, og har også bidratt mye til utsmykning og kulturarrangementer i Lillestrøm.

– Vi sponser blant annet «Byfesten», som i 2017 arrangeres for 20. gang. «Byfesten» byr på et bredt og variert tilbud av konserter og aktiviteter i all hovedsak gratis for publikum, sier Sigernes.

LillestrømBanken har bidratt med skulpturer i sentrum av byen og til Elvebredden kunstpark ved Nitelva. Banken har sammen med «Kunnskapsbyen» etablert «Lillestrømkonferansen» for næringslivet, som handler om utvikling i regionen. «Lillestrømkonferansen» opplevde doblet oppslutningen fra 2016 til 2017. Neste konferanse er 22. mars 2018.