fbpx

Randstad finner rett person til jobben

Randstad har både skaffet vikarer og vært med på rekrutteringsprosesser hos Unil AS i Våler i hele åtte år. Bak ligger et nært samarbeid med bedriftsledelse, grundig kjennskap til arbeidsprosesser og vikarenes kapasitet og personlighet. Det sikrer at rett person kommer til rett sted.

Bemanningsbyrået Randstad, verdens nest største bemannings- og rekrutteringsbyråkjede, finner du rett over Kråkerøybrua i Fredrikstad. De er opptatt av å gi både arbeidssøkere og arbeidsgivere de beste muligheter, og er nøye på at alt gjennomføres korrekt.

Varierende arbeidsmengde

I Våler Industripark finner du Nord-Europas høyeste fryselager. Det tilhører Unil AS, eid av NorgesGruppen og ansvarlig for utvikling, innkjøp og markedsføring av Norgesgruppens egne merkevarer, som Eldorado, First Price og Jacobs Utvalgte. De omsetter for åtte milliarder årlig med totalt 140 ansatte, hvorav 35 jobber i Våler fordelt på fryselager, pakkeri, tørrlager, cross-stocking, administrasjon og salg. Arbeidsmengden varierer gjennom hele året, derfor har de siden 2010 hatt et nært og personlig forhold til Randstad, som har bistått både med vikarer og i rekrutteringsprosess.

– Vi anser menneskene i bedriften som vår viktigste ressurs, derfor er det viktig for oss å ha et tett samarbeid med Randstad. Vi opplever byrået som offensive, og føler det trygt og godt at de kjenner oss godt og vet hva vi har behov for. Vikarene blir godt mottatt og trives i jobbene sine. For oss er det viktig å få inn vikarer som kan jobbe fra dag én og ikke trenger lang opplæring, forklarer Jarle Hagen, Site Manager hos Unil AS.

Ansatte og vikarer fra 17 land

Randstad har for øyeblikket seks vikarer inne fordelt på tre forskjellige avdelinger. I tillegg har totalt seks blitt ansatt gjennom byrået, noen begynte som vikar for så siden å bli ansatt, andre gikk gjennom en rekrutteringsprosess der Randstad bisto hele veien. Blant dem er Heidi,  som tar oss imot på ordrekontoret, der hun trives veldig godt. Matus jobber på pakkelageret og er opprinnelig fra Slovakia, men har nå bodd tre år i Norge. Han sklir godt inn i et miljø der til sammen rundt 17 land er representert, og praten og latteren sitter løst mens de jobber sammen.

– Det er viktig for oss at vikarene vi sender ut kan jobben sin, men det er også viktig at de passer inn i gruppa de skal jobbe med, slik at de blir en ressurs for de andre, utdyper Kathinka Bergerud, salgssjef i Randstad.


Randstad AS

Kråkerøyveien 2
1671 Kråkerøy

400 21 400

www.randstad.no


 

0
0
0
s2smodern