Mekanisk verksted vil utvide

0
0
0
s2smodern
Varia Construction AS på Skytta kunne i år henge EN 1090-1 sertifikatet på veggen. Bedriften oppfyller nå alle kvalitetskrav som stilles i bransjen. De ønsker å vokse videre og ser behov for å utvide administrasjonen.

- Vi har alltid vært en virksomhet med en liten administrasjon, men ser at vi har behov for mer kontorplass både til prosjektledere og daglige administrasjonsoppgaver hvis vi skal vokse. Vi har plass til å bygge på de kvadratmeterne vi trenger her på Skytta Næringspark, sier daglig leder Tom-Erik Bonsak.

Store servicekunder

Varia Construction har totalt 21 medarbeidere i sine to avdelinger på Skytta og på Furuset i Oslo. Mens produksjonsvirksomheten hovedsakelig foregår på Skytta, betjener Osloavdelingen markedet med service, reparasjoner og sveiseoppdrag.

Bedriften har arbeider og serviceavtaler for virksomheter som Posten Norge, Ringnes, Oslo Kommune, og Freia. I tillegg har de produksjon og montasjearbeider for flere av de store entreprenørene innen bygg og anlegg.

Mer konkurransedyktige

- Som følge av den nye sertifiseringen i henhold til EN 1090-1, håper vi at vår dokumenterte kvalitet skal bidra til ytterligere aktivitet. Vi har også valgt å investere i ny CNC styrt knekke, platesaks og plasmabord, slik at vi kan bli enda mer konkurransedyktige, sier Bonsak.

En god blanding

Bedriften er godkjent lærebedrift og velger å ta inn lærlinger for å sikre fremtidens rekruttering. De har et godt samarbeid med de videregående skolene på Strømmen og Sørumsand.

- I dag har vi en fin alderssammensetning fra 18 til 62 år, noe som fungerer veldig bra. Ulike aldersgrupper har ulik erfaring og kompetanse, og vi legger stor vekt på å utnytte det folk er gode på, enten det er innen IT eller mekanisk arbeid, sier Tom-Erik Bonsak.